Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Peura talot Oy
Liiketie 18
86800 Pyhäsalmi


2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Yhteyshenkilönä toimii Margit Niemi, Peura talot Oy.


3. Rekisterin nimi

Peura talot Oy verkkopalvelu


4. Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään Peura talot Oy:lle tehtäviin markkinatutkimuksiin sekä erilaisten mainonta- ja markkinointimateriaalien lähettämiseen. Tietojen kerääminen ja käyttö tapahtuvat henkilötietolain 4 luvun 19 §:n mukaisesti.


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä yhdestä henkilöstä on seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Tietoja kerätään Peura Talojen verkkosivujen kautta erillisellä sähköpostilomakkeella.


6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään ATK-tallenteena, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa