Seksilelut piristämään mökkiviikonloppua? 

Mökille tullaan rentoutumaan ja pitämään taukoa arjen kiireistä. Mökin vuokraaminen voi olla hyvä idea pariskunnan romanttista viikonloppua varten. Jos on vaikkapa lapsia, ei välttämättä arjen kiireiltä ole jäänyt kahdenkeskistä aikaa kumppaninsa kanssa. Kun kerrankin on aikaa, on tällaista romanttista hetkeä varten myös varauduttava. Esimerkiksi erilaiset seksilelut voivat piristää sänkypuuhia, kun elämässä on ollut stressiä ja kiireitä.  

Romanttinen viikonloppu – parasta laatuaikaa kumppanin kanssa 

Voitte suunnitella romanttisen viikonlopun yhdessä tai sitten voit tehdä kumppanillesi yllätyksen. Mikään ei ole parempaa kuin että pääsee rentoutumaan kumppaninsa kanssa. Voitte laittaa yhdessä hyvää ruokaa, katsella suosikkielokuvianne ja keskustella tulevaisuuden unelmistanne.  

Mikä parasta, voitte viikonlopun aikana kokeilla jotain uutta myös sängyssä. Nyt on syytä laittaa kynttilät palamaan ja rentouttava musiikki soimaan. Moni pariskunta on takuulla joskus miettinyt kokeilevansa uusia seksileluja tai toteuttavansa fantasioitaan. Stressaavan arjen keskellä tämä on kuitenkin erittäin haastavaa. Mökillä ollessa kukaan ei tule häiritsemään ja pääsette nauttimaan oikein kunnolla.  

Valitkaa seksilelut viikonloppua varten yhdessä 

Seksileluja myydään nykyään kaikkien makuun sekä aloittelijoille että kokeneemmille henkilöille. Kun valitsee sopivia leluja käyttöön yhdessä kumppaninsa kanssa, on hyvä ottaa huomioon myös hänen mielipiteensä. Toki pitkässä parisuhteessa pitäisi oppia jo hieman tuntemaan, mistä kumppani pitää, mutta joskus aiheesta puhuminen on haastavaa.  

Seksikaupoissa myydään leluja erityisesti pariskunnille, joita voi käyttää joko esileikin aikana tai jopa itse aktissa. Tärkeintä on, että molemmat ovat valmiita kokeilemaan jotain uutta. Parhaassa tapauksessa voitte piristää seksielämäänne ja kehittää seksuaalisuuttanne. Samalla opitte uutta myös toisistanne.  

Lue lisää erilaisista seksileluista löytääksesi sopivia vempaimia tuomaan jännitystä ja iloa petipuuhiin.  

Seksilelujen käyttö voi tutkimusten mukaan vähentää stressiä 

Paitsi, että seksilelut voivat piristää seksielämääsi, ne vähentävät tutkimusten mukaan myös stressiä. Seksilelujen avulla voi olla helpompi onnistua esileikissä, joka on monille erittäin tärkeä osa petipuuhia. Joskus ne ovat myös avain orgasmin saamiseen, joka niin ikään rentouttaa kehoa. Seksielämä on siis erittäin tärkeä elämän voimavara, joka auttaa sekä kehittämään parisuhdetta, seksuaalisuutta sekä helpottaa rentoutumista.