Yksilöllisiä ja laadukkaita hirsirakennuksia

Peura Talot Oy on pitkän ja vankan kokemuksen omaava hirsitalovalmistaja, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1966 asti - korkealaatuisia tuotteitamme on valmistettu jo puolen vuosisadan ajan.

Suunnittelu uusiutuvien asiakasmieltymysten mukaisesti on oleellinen osa palvelutoimintaamme. Tuotannossa hirsiosat valmistuvat asennusvalmiiksi ja mittatarkoiksi tietokoneohjatuilla puuntyöstökoneilla. Nämä yhdessä takaavat yksilöllisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Peura Talot on tullut tunnetuksi tasokkaiden ja jäljittelemättömien loma-asuntojen ja omakotitalojen toteuttajana. Erityisesti loma-asuntojen uudenlainen raikas tyyli, kuten kaarikaiteet, valoisuus ja linnamainen ulkonäkö yhdistettynä perinteiseen rakennustapaan, ovat miellyttäneet asiakkaitamme.

Kansainvälisyys

Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Viro ja Ranska, mutta talojamme viedään lisäksi mm. Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Viennin osuus on vuosittain noin 30 %:n luokkaa liikevaihdosta.

Laskutustiedot

LASKUTUSOSOITE
Teekkarinkatu 13 A 4
33720 TAMPERE
Y-TUNNUS 0918006-0


VERKKOLASKUT
Verkkotunnus 003709180060
Välittäjätunnus OKOYFIHH

Mikäli verkkolaskutus ei ole mahdollista, laskut voi lähettää postin sijasta vaihtoehtoisesti myös suoraan seuraavaan sähköpostiin; margit.niemi@peuratalot.fi.