Yleiskatsaus: Q3 2022 osakemarkkinoiden näkymät

Markkinat ovat olleet vuoristoratamatkalla tänä vuonna, ja näyttää siltä, ​​että ne jatkuvat epävakaina lyhyellä aikavälillä. sijoittaa toiseksi suurimpaan vakuutusyhtiöön ja yhteen johtavista henkivakuutusyhtiöistä täältä sampo-osake.fi.

Osakemarkkinoiden näkymät vuoden 2022 kolmannelle neljännekselle ja mitä sijoittajien tulee olla tietoisia.

Yksi avainteemoista, jota seuraamme kolmannella neljänneksellä, ovat jatkuvat jännitteet Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Nämä jännitteet ovat johtaneet suureen volatiliteettiin markkinoilla tänä vuonna, eikä loppua näy. Sijoittajien tulee olla tietoisia siitä, että tämä voi edelleen olla markkinoiden liikkeiden ajuri neljänneksellä. Toinen avainteema kolmannella vuosineljänneksellä on Yhdysvaltain presidentinvaalit. Tämä on aina suuri tapahtuma markkinoille, ja tänä vuonna on niin paljon epävarmuutta, että se on todennäköisesti vieläkin tavallista epävakaampi. Nämä ovat siis joitain avainteemoja, joita kannattaa katsoa kolmannella vuosineljänneksellä. epävakaat markkinat, Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet ja Yhdysvaltain presidentinvaalit. Kaikilla näillä voi olla suuri vaikutus markkinoihin ja portfolioosi.

Toinen tärkeä huomioitava tekijä kolmatta vuosineljännestä ajatellen on meneillään oleva koronaviruspandemia. Tämä on ollut merkittävä tekijä markkinoilla tänä vuonna, ja se tulee todennäköisesti olemaan tekijänä myös kolmannella neljänneksellä. Pandemia on aiheuttanut paljon taloudellista epävarmuutta, ja se todennäköisesti jatkuu vuosineljänneksellä. Tämä on siis jotain muuta, jota kannattaa pitää silmällä. Nämä ovat siis joitain avainteemoja ja tekijöitä, jotka on otettava huomioon harkittaessa kolmatta neljännestä. Kuten aina, muista neuvotella taloudellisen neuvonantajan kanssa saadaksesi viimeisimmät tiedot ja varmistaaksesi, että salkkusi on sijoitettu tulevalle vuosineljännekselle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kolmannen vuosineljänneksen tärkeimmät huomioitavat teemat ovat: – Epävakaat markkinat – Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet – Yhdysvaltain presidentinvaalit – Meneillään oleva koronaviruspandemia Kaikilla näillä voi olla suuri vaikutus markkinoihin ja portfolioosi , joten muista pysyä ajan tasalla ja neuvotella talousneuvojan kanssa.